X FBS-BFP

Nieuws

De Belgische Parkeerfederation (BPF) ontving op 27 april jongstleden de prijs voor “Meeting Ambassador”. Deze prijs, uitgereikt door Visit.Brussels, viert de succesvolle organisatie van het EPA Congres (European Parking Association) in september 2022.

Deze erkenning getuigt van het engagement van de Federatie ten opzichte van Brussel als een aantrekkelijke bestemming voor internationale evenementen.

In de afgelopen 5 jaar heeft het “Meeting Ambassador” programma meer dan 150 ambassadeurs verwelkomd die gezamenlijk meer dan 80 handelsbeurzen, congressen en jaarlijkse evenementen in Brussel hebben georganiseerd, waarbij bijna 500.000 afgevaardigden zijn ontvangen. Dankzij dit programma hebben lokale belanghebbenden toegang tot tools en diensten om hun kandidatuur voor toekomstige internationale evenementen te optimaliseren.

Roland Cracco, voorzitter van de Federatie, zegt: “We zijn trots dat we hebben bijgedragen aan de uitstraling van de hoofdstad en we zijn ervan overtuigd dat de regio in de toekomst nog veel andere grootschalige evenementen zal aantrekken.”