X FBS-BFP

Nieuws

Aan alle leden van de European Parking Association
per e-mail

Keulen, 20 januari, 2022

Welkom op het 20e EPA Congres & Tentoonstelling van 12-14 september 2022
– Mogelijkheden voor tentoonstellingen en sponsoring
– Early bird-registratie voor afgevaardigden
– Registratie voor de nieuwsbrief

Beste leden van de European Parking Association,

wij wensen u allen een zeer goede start in het jaar 2022 waarvan we allen hopen dat het ons een nieuwe en gemakkelijkere fase zal laten ingaan met meer mogelijkheden voor persoonlijke uitwisseling, reizen en persoonlijke ontmoetingen.

Samen met de Belgische Parkeerfederatie zijn wij ervan overtuigd dat de nazomer een uitstekend moment is om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten. Daarom zijn we blij al onze EPA-leden opnieuw te kunnen bevestigen dat we bezig zijn met de voorbereidingen voor het 20e EPA-congres en de 20e EPA-tentoonstelling die van 12 tot 14 september 2022 zal plaatsvinden op het Square in het centrum van Brussel. We stellen alles in het werk om van dit jubileumcongres een vuurwerk van inspiratie en uitwisseling te maken voor alle parkeerprofessionals uit Europa en daarbuiten.

Beurs- en sponsormogelijkheden
Veel bedrijven hebben al besloten om het evenement te sponsoren en aanwezig te zijn op de tentoonstelling en we zijn dankbaar voor de steun in deze bijzondere tijden. Op de website www.epacongress.eu vindt u een plattegrond van de tentoonstellingsruimte. Als u of uw leden geïnteresseerd zijn in een tentoonstelling, bekijk dan de pakketten in de tentoonstellings- en sponsorbrochure. De early bird deadline voor sponsormogelijkheden is verlengd en biedt aantrekkelijke tarieven tot 25 maart 2021.

Congresprogramma en uitreiking EPA Awards
Het congresprogramma wordt voorbereid door een interdisciplinair Wetenschappelijk en Technisch Comité en behandelt alle relevante vragen met betrekking tot het dynamische transformatieproces van voertuigparkeerbeheersdiensten naar multimodale hubbeheersactiviteiten. De EPA Awards Ceremony zal deel uitmaken van het programma dat een uitstekend overzicht biedt van state-of-the-art projecten en oplossingen. De EPA General Meeting vindt plaats na het congresprogramma in de namiddag van 14 september 2022.

Registratie van gedelegeerden – programma en sociale netwerkevenementen
De registratie van gedelegeerden is nu geopend en biedt zeer aantrekkelijke early bird-tarieven voor congresgedelegeerden tot 25 maart. De congresgangers krijgen ook toegang tot de avondevenementen die uitstekende netwerkmogelijkheden bieden op twee zeer speciale locaties: het historische stadhuis op de Brusselse werelderfgoed Grote Markt voor de welkomstreceptie en een zeer speciale locatie voor het Gala Diner in een parkeergarage met een uitstekende sfeer. Gelieve er rekening mee te houden dat beide evenementen een beperkt aantal deelnemers hebben en dat de toegang voor gedelegeerden op basis van het principe “wie het eerst komt, het eerst maalt” is, zodat het raadzaam is vroeg tickets te reserveren om een plaats te verzekeren.

Hotels en logistiek
Alle evenementenlocaties en hotels liggen op wandelafstand van elkaar in het centrum van Brussel. Aantrekkelijke kamerprijzen voor afgevaardigden zijn verzekerd en kunnen geboekt worden voor augustus 2022 op de congres website.

Abonneer u op nieuws op de congres website
Om u op de hoogte te houden van het evenement vragen wij u om u te abonneren op het nieuws op de congres website epacongress.eu en om uw leden te vragen hetzelfde te doen.

Wij kijken samen met u uit naar een buitengewoon en uitmuntend 20ste EPA-congres en -tentoonstelling in Brussel, die een heel bijzondere verjaardag zal markeren in een lange rij van succesvolle EPA-congressen.

Met vriendelijke groeten

Laurence A. Bannerman
President

European Parking Association